Transfermarkt LIVE: Van Crombrugge richting exit bij RSCA, Marin en Edmilson naar Club?

Transfermarkt LIVE: Van Crombrugge richting exit bij RSCA, Marin en Edmilson naar Club?
Woensdag 26 augustus 2020 - 22:00   I   door Redactie

Het einde van het eerste deel van de zomermercato is in zicht. Belgische clubs hebben nog tot 31 augustus de tijd om transfers te doen. Midden september opent de transfermarkt dan weer zijn deuren tot 5 oktober. Bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Mehdi Carcela is op weg naar de uitgang bij Standard. De Marokkaanse international past niet in de plannen van de Rouches, maar wil wel in België blijven. Antwerp lijkt (met Luciano D'Onofrio als link) de enige optie.

*Club Brugge weet waar het staat in de dossiers van Razvan Marin en Junior Edmilson. De Roemeen wil in België enkel uitkomen voor Standard en wees een transfer dus af, Edmilson blijft wel een optie.

*Blauw-zwart is overigens ook nog op zoek naar een diepe spits. Voetbalanalist Franky Van der Elst haalde in Extra Time aan dat Marius Noubissi (Beerschot) het type is waar Club naar op zoek moet. Club informeerde een tijdje geleden naar Michy Batshuayi, maar de Rode Duivel toonde toen geen interesse. Inmiddels nemen de opties wel af voor Batsman want Leeds United koos met Rodrigo Moreno voor een andere spits.

*Clinton Mata wil intussen zijn contract verlengen. De polyvalente verdediger maakt gewag van buitenlandse interesse, maar voelt zich goed op Jan Breydel.

*Beerschot gaat Club overigens  aftroeven in het dossier rond Ismaila Coulibaly, de middenvelder van het Noorse Sarpsborg kon naar beide clubs. Hij kiest voor Beerschot.

*AA Gent heeft afscheid genomen van Thomas Kaminski en Mikael Lustig. Kaminski gaat spelen in de Championship bij Blackburn Rovers, Lustig komt vanaf nu uit voor het Zweedse AIK.

*Pakt Standard in de komende weken uit met Hatem Ben Arfa? De 15-voudige Franse international zou een optie kunnen zijn voor de Rouches. Vorige zomer werd hij gelinkt aan Club Brugge.

*Anderlecht moet vrezen voor een vertrek van Hendrik Van Crombrugge. Het Italiaanse Sassuolo toont net als enkele jaren geleden interesse.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024