Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Mirallas, Colley naar RSCA?

Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Mirallas, Colley naar RSCA?
Maandag 24 augustus 2020 - 21:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Antwerp is van plan om de komende weken nog stevig uit te halen op de transfermarkt, dat liet Ivan Leko opnieuw weten. Er komt zeker nog een spits en een centrale verdediger bij. Voor die laatste positie moet Jae-ik Lee overkomen van het Qatarese Al Rayyan.

*Verder is ook Nacer Chadli in beeld. Beide partijen voerden al verkennende gesprekken over een definitieve overgang.

*Na het transfervrije vertrek bij Antwerp is Kevin Mirallas op zoek naar een nieuwe club. Het Turkse Sivasspor is een optie.

*Het seizoen in de Qatarese voetbalcompetitie zit erop. Normaal gezien zal Junior Edmilson binnenkort afzakken naar Brugge om een huurdeal af te sluiten. 

*Razvan Marin staat op het punt om te verkassen naar het Italiaanse Cagliari Calcio. Club Brugge grijpt dus naast de gewenste versterking op het middenveld.

*Liverpool houdt intussen de situatie van Krépin Diatta en Jérémy Doku in de gaten. The Reds zien hen als eventuele alternatieven voor Adama Traoré en Ismaïla Sarr.

*Hoewel Anderlecht zich al versterkte met Percy Tau, Mustapha Bundu en Lukas Nmecha komt er toch nog een extra spits bij. Tolu Arokodare en Ebrima Colley van Atalanta Bergamo zijn in beeld. 

*AA Gent wil na het vertrek van Thomas Kaminski nog een extra doelman aantrekken. Sinan Bolat is een optie, maar de Turkse doelman wil wel een lucratief contract.

Poll: Moet Antwerp vol voor Nacer Chadli gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024