Coosemans reageert na einde van lijdensweg

Coosemans reageert na einde van lijdensweg
Maandag 31 oktober 2016 - 18:31   I  

KV Mechelen boekte gisteren een knappe 2-0-overwinning tegen AA Gent. Wie zeker gelukkig was bij Mechelen, was Colin Coosemans. Door de blessure van Anthony Moris mocht hij eindelijk zijn debuut bij de ploeg maken.

“Eerlijk is eerlijk: zo veel ballen heb ik niet moeten pakken. We stonden echt heel goed, gaven amper iets weg", reageerde hij bij Gazet van Antwerpen. "Het moeilijkste was nog die situatie waarin ik plots oog in oog met Koulibaly stond. Filipovic speelde de bal zonder kijken terug en ik kwam uit, gelukkig kon ik Koulibaly nog naar de buitenkant duwen en een kleine overtreding maken.”

Het was van 17 januari 2015 geleden dat hij nog een wedstrijd had gespeeld in eerste klasse. Bij Waasland-Beveren moest hij weg, bij Mechelen moest hij Gillet en daarna Moris voor zich dulden. “Het was heel lang geleden, ja. Maar ik was opvallend genoeg niet echt nerveus. Ik was klaar voor deze match. En voor de volgende match, want ik zal nu een aantal weken in doel staan. Hopelijk blijft het goed gaan. Hoe dan ook: it's good to be back.” 

TAGS  I  Colin Coosemans  I   KV Mechelen

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024