PSG kruipt door het oog van de naald en schakelt moedig Atalanta uit

Woensdag 12 augustus 2020 - 23:00   I   door Redactie

Wat een drama voor Atalanta Bergamo. De stuntploeg had een ticket voor de halve finales van de UEFA Champions League nagenoeg op zak. Twee doelpunten in de laatste minuut van de reguliere speeltijd zorgden voor de ommekeer.

Het was de Braziliaanse steraanvaller Neymar die in de eerste helft het meeste opviel. Hij kreeg liefst 3 mooie kansen voorgeschoteld, maar liet ze allemaal liggen. Atalanta Bergamo had veel minder nodig. Een goede voorzet werd door Pasalic in doel geduwd. Later had Keylor Navas nog eens schitterende reflex in huis op een kopbal van Hateboer.

In de tweede helft verdedigde Atalanta zelfs nog beter. PSG beukte op de blauw-zwarte muur, maar raakte er niet door. Mbappé viel op het uur in en liet zich enkel 10 minuten voor tijd eens zien. Het schot van de Franse vedette werd gestopt door Marco Sportiello. PSG leek op z'n waarde geklopt tot Marquinhos 20 seconden voor tijd opstond. De Braziliaanse verdediger duwde de bal na wat geharrewar tegen de touwen.

Choupo-Moting verkoopt Atalanta onwaarschijnlijke dreun

In de toegevoegde tijd was daar ineens ook de 1-2. Atalanta kreeg de bal niet meer weggewerkt en Choupo-Moting zette PSG zelfs op voorsprong. Een geweldige dreun voor Atalanta dat zo dicht bij de halve finales was. PSG komt over enkele dagen in actie tegen Atlético Madrid of RB Leipzig.

Poll: Jammer voor Atalanta?