Transfermarkt LIVE: Antwerp krijgt concurrentie voor Chadli, Musonda naar topclub?

Transfermarkt LIVE: Antwerp krijgt concurrentie voor Chadli, Musonda naar topclub?
Dinsdag 11 augustus 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Afgelopen weekend speelde Emmanuel Dennis nog een degelijke wedstrijd voor Club Brugge. Coach Philippe Clement gaf aan dat Dennis met zijn gedachten weer helemaal bij Club zit, maar dat is toch niet helemaal waar. De Nigeriaan vertrok op zijn vrije dag met een privé-jet naar Cannes om een transfer met een buitenlandse club te bespreken. AC Milan zou in elk geval interesse tonen.

*AA Gent is niet te spreken over de nederlaag tegen STVV. Vooral verdediger Plastun en doelman Kaminski maakten een slechte beurt. Volgens Het Laatste Nieuws is het dan ook niet uitgesloten dat de Buffalo's nog op zoek gaan naar een nieuwe doelman. Lovre Kalinic (Aston Villa) zou een optie kunnen zijn.

*Intussen is Jonathan David weg. De Canadese aanvaller wordt waarschijnlijk vandaag nog voorgesteld bij Lille OSC.

*Anderlecht raakte intussen toptalent Samuel Mbangula (16) kwijt. De jonge aanvaller gaat aan de slag bij Juventus. Ognjen Vranjes blijft dan voorlopig weer bij paars-wit, een transfer naar AEK Athene is afgeblazen.

*Een spits die een complementair duo kan vormen met Dieumerci Mbokani. Daar is Antwerp nog naar op zoek. Club Brugge-aanvaller Siebe Schrijvers zou dan wel eens een optie kunnen zijn. Schrijvers speelde in het verleden al uitstekend onder Ivan Leko en zit de laatste tijd steeds meer op de bank.

*Antwerp-target Nacer Chadli kan dan weer naar Olympiakos verkassen. De Griekse topclub wil actie ondernemen wanneer Toulouse-aanvaller Max Gradel niet haalbaar blijkt.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024