Transfermarkt LIVE: Donk terug naar Club Brugge, toptransfer Mirallas?

Transfermarkt LIVE: Donk terug naar Club Brugge, toptransfer Mirallas?
Maandag 10 augustus 2020 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Wesley Hoedt heeft na een goed seizoen bij Antwerp nog steeds geen nieuwe club beet. De Nederlander is overbodig bij Southampton en mag voor 5 miljoen euro weg. Hij werd even aan Club Brugge gelinkt, maar dat bleek niet te kloppen. Er is wel interesse van AZ Alkmaar.

*Club is wel van plan om zich de komende weken op de transfermarkt te storten. Er moet een nieuwe spits, een flankaanvaller, een concurrent voor Vormer en Vanaken en een centrale verdediger bij. Sterkhouder Emmanuel Dennis lijkt zich dan weer helemaal op Club te richten en blijft misschien wel langer dan verwacht.

*Als spits zou Christian Benteke een optie kunnen zijn. De Rode Duivel mag voor 9 miljoen euro vertrekken bij Crystal Palace.

*De voorbije weken werd Ryan Donk aan een terugkeer naar Club Brugge gelinkt. De Nederlander heeft alvast een contractaanbieding van Galatasaray geweigerd.

*Antwerp is bezig met het voorbereiden van een transferoffensief, dat kondigde Ivan Leko al aan. Er wordt nog gezocht naar 3 of 4 directe meerwaardes.

*Standard toont intussen interesse in de Zwitser Michael Frey. De spits van Fenerbahçe stond in het verleden ook al in belangstelling van RSC Anderlecht en KRC Genk.

*Datzelfde Fenerbahçe zou dan weer Kevin Mirallas willen binnenhalen. Het management van de Rode Duivel is in elk geval in gesprek met de Turkse topclub.

Poll: Ziet u Wesley Hoedt opnieuw in de Jupiler Pro League belanden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024