Eric Goens erg scherp voor ‘zijn’ Club Brugge: “Dát is het grote probleem”

Eric Goens erg scherp voor ‘zijn’ Club Brugge: “Dát is het grote probleem”
Vrijdag 07 augustus 2020 - 21:00   I   door Redactie

Club Brugge start net als vorig jaar als grote titelfavoriet aan het nieuwe seizoen. Toch is programmamaker én notoir Club Brugge-fan Eric Goens voorlopig niet onder de indruk van ‘zijn’ ploeg.

“Als je een kampioenenploeg hebt en je voegt er geen vers bloed aan toe, dan leert de ervaring dat het altijd een beetje tot een soort relaxed gevoel leidt. Dan druk ik het nog vriendelijk uit. Ik denk dat het wel nuttig was geweest om een drietal verse krachten toe te voegen om zo een aantal spelers wakker te maken”, steekt Goens van wal bij Sporza.

“Ik had niet het gevoel dat tijdens de bekerfinale iemand op de top van zijn kunnen presteerde. Het hele Brugse systeem valt of staat met wat de flanken doen en de kracht van het middenveld”, benoemt Goens het grootste probleem bij Club.

Vanaken & Vormer

Goens merkt ook op dat Hans Vanaken en Ruud Vormer het lieten afweten tegen Antwerp. ”Zowel Vanaken als Vormer was er niet en op de flanken zijn er een paar met "transferitis". De jonge spits Badji was in de tweede helft het enige lichtpuntje, maar voor de rest was het een “preseason game” om heel snel te vergeten.”

Poll: Vind jij dat Club Brugge versterking nodig heeft?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024