'Kompany krijgt zijn zin, RSCA haalt direct inzetbare aanwinst naar België'

'Kompany krijgt zijn zin, RSCA haalt direct inzetbare aanwinst naar België'
Donderdag 30 juli 2020 - 11:30   I   door Redactie

Een serieuze opsteker voor RSC Anderlecht. Iets meer dan een week voor de start van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League krijgt paars-wit er een direct inzetbare aanwinst bij.

Het Nieuwsblad meldt dat Bogdan Mykhaylichenko (24) in ons land is aangekomen. De linksachter tekende twee weken geleden al bij Anderlecht, maar het was tot voor kort nog niet duidelijk wanneer hij zou aansluiten bij zijn nieuwe werkgever.

Woensdag vloog Mykhaylichenko van Kiev naar Amsterdam, waar zijn makelaar Sergej Serebrennikov (ex-Club Brugge) hem ging oppikken. Vanuit Nederland zette Mykhaylichenko zijn reis naar Brussel verder.

Topfit, basisplaats wenkt

Mykhaylichenko zal eerstdaags, na onder meer een coronatest, aansluiten op training. Mykhaylichenko is alvast topfit en direct inzetbaar. Hij speelde tot 19 juli nog mee bij Zorya Lugansk, dat derde werd in de Oekraïense competitie.

Een serieuze opsteker en meevaller voor Anderlecht, dat momenteel niet dik zit in de linksachters. De kans is groot dat Mykhaylichenko op de eerste speeldag meteen in de ploeg staat. Zo krijgt Vincent Kompany zijn zin, want hij wilde Mykhaylichenko er zo snel mogelijk bij.

Poll: Vind jij Mykhaylichenko een goede aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024