Marc Van Ranst heeft slecht nieuws over start van seizoen in Jupiler Pro League

Marc Van Ranst heeft slecht nieuws over start van seizoen in Jupiler Pro League
Donderdag 30 juli 2020 - 09:00   I   door Redactie

Komt de start van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League in het gedrang? Het is goed mogelijk. In alle geval wordt de heropstart in onze vaderlandse competitie dezer dagen flink verstoord door een opflakkering van het coronavirus.

Als het van Antwerps provinciegouverneur Cathy Berx (CD&V) afhangt, is voetbal in haar provincie niet aan de orde. Celeval, het hoogste orgaan in ons land dat de coronacrisis beheert, kan daar echter wel nog een mouw aan passen.

Viroloog Marc Van Ranst, één van de leden van Celeval, had woensdag echter geen goed nieuws voor de Pro League. "Wij hebben ook maar op de persconferentie gehoord dat het nu van ons advies zal afhangen", aldus Van Ranst bij Sporza.

"Voetbal staat nu niet bovenaan"

"We hebben nog wel eventjes", voegde de viroloog er nog aan toe. "In de hiërarchie van belangrijkheid staat voetbal niet bovenaan, alleen is het voor die clubs blijkbaar moeilijk om dat vast te stellen", volgde er tot slot nog een sneer richting de eersteklassers.

Poll: Denk jij dat het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League volgende week van start zal gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  voetbal  I  sport

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024