'Toptarget weigert transfer naar Club Brugge en blaast deal definitief af'

'Toptarget weigert transfer naar Club Brugge en blaast deal definitief af'
Dinsdag 21 juli 2020 - 13:30   I   door Redactie

Club Brugge aast nu al even op de Nigeriaanse flankaanvaller Bright Osayi-Samuel. Championship-club QPR hoopte op een transfersom van ruim 5 miljoen euro en lijkt nu ook dat bedrag te krijgen.

Volgens The Mirror heeft QPR een bod van 4,7 miljoen pond, ruim 5 miljoen euro, geaccepteerd. Osayi-Samuel reist nu af naar België om zijn medische- en fysieke tests af te leggen. Nadien kan de flankaanvaller dan een contract tekenen bij Club Brugge.

Daar moet hij hoogstwaarschijnlijk de vervanger worden van Emmanuel Dennis die een transfer naar het buitenland mag maken voor het gevraagde bedrag van ruim 20 miljoen euro. Osayi-Samuel deed het in elk geval prima in de Championship met 5 doelpunten en 9 assists.

Update 21/7 - 13:30

Slecht nieuws voor Club Brugge. Volgens enkele Britse media grijpt blauw-zwart alsnog naast Osayi-Samuel. De winger zou zelf de stekker uit de onderhandelingen met Club getrokken hebben.

Osayi-Samuel zou liever in Engeland blijven voetballen, waar hij zijn carrière kan verderzetten in de Premier League. Daar tonen Leicester City en Brighton & Hove Albion meer dan gewone interesse. Een overstap naar Club Brugge zou volledig van de baan zijn.

Poll: Zou jij het erg vinden mocht Club Brugge naast deze speler grijpen?

TAGS  I  Club Brugge  I  QPR

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024