Razende Lionel Messi haalt live op TV zwaar uit na landstitel van Real Madrid

Razende Lionel Messi haalt live op TV zwaar uit na landstitel van Real Madrid
Vrijdag 17 juli 2020 - 11:30   I   door Redactie

Real Madrid veroverde donderdagavond, na een 2-1-zege tegen Villarreal, de landstitel in Spanje. FC Barcelona liet het andermaal afweten. Er werd nu zelfs verloren in eigen huis van Osasuna. Vlak na affluiten haalde sterspeler Lionel Messi ook nog eens zwaar uit naar zijn eigen club.

"We wilden het seizoen niet zo eindigen, maar deze wedstrijd is wel een voorbeeld van hoe ons seizoen is verlopen”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van een razende Messi. “We speelden vreselijk, enorm zwak, zonder intensiteit."

"We hadden al veel punten verloren en de wedstrijd van vandaag vatte alles samen. We moeten zelfkritisch zijn. Startende bij de spelers, maar ook globaal gezien. Wij zijn Barça en dus willen we alles winnen. We mogen niet naar Madrid kijken… Zij deden tenminste hun job."

Vreselijke periode

“Als we de Champions League willen winnen, dan moet er veel veranderen”, ging Messi verder. “Als we zo voortdoen, dan gaan we verliezen tegen Napoli (1-1 in Italië, nvdr.). We gaan nu een pauze tegemoet, wat nodig is om onze hoofden leeg te maken. Want van januari tot nu is een vreselijke periode geweest voor iedereen."

"In Europa kunnen we in vier wedstrijden alles omkeren als we resultaten boeken. Maar mensen bij de club zijn boos over wat er dit seizoen gebeurd is, wat normaal is. De spelers zijn dat ook, logischerwijze. Het was zoals verliezen tegen Roma en Liverpool. Als je niets wint, dan is niemand blij.”

Poll: Denk jij dat Barcelona de Champions League dit seizoen gaat winnen?

TAGS  I  Barcelona  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024