'Real Madrid wil Kevin De Bruyne de duurste middenvelder ooit maken'

'Real Madrid wil Kevin De Bruyne de duurste middenvelder ooit maken'
Vrijdag 10 juli 2020 - 12:00   I   door Redactie

De kans dat Kevin De Bruyne bij Manchester City blijft, is nog steeds bijzonder groot. In elk geval wanneer The Citizens ook de komende seizoenen mogen aantreden in de UEFA Champions League. Er hangt hen echter een Europese ban boven het hoofd en dan wil Kevin De Bruyne op zoek naar een nieuwe club.

Manchester City ging in beroep bij het TAS tegen de Europese ban van 2 jaar, maar voorlopig is het nog wachten op een uitspraak. Kevin De Bruyne won elke mogelijke prijs al met Manchester City in Engeland, maar een Europese trofee was daar nog niet bij. De Rode Duivel wil de komende seizoenen dan ook bijzonder graag de Champions League winnen.

Juventus, Bayern en Real Madrid zijn mogelijke nieuwe werkgevers, de interesse van Real is het meest concreet. Een transfer zal wel bijzonder moeilijk liggen. Man. City wil meer dan 120 miljoen euro zien voor de aanvallende middenvelder, met het loon inbegrepen kan dat volgens Het Laatste Nieuws oplopen tot 300 miljoen euro over 5 jaar. Een stevig prijskaartje dus.

Poll: Moet Kevin De Bruyne nog een transfer overwegen naar een andere topclub?

TAGS  I  Manchester City  I  Bayern München  I  Real Madrid  I  Juventus

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024