Klanten van Telenet en Proximus vernemen belangrijk nieuws over TV-rechten JPL

Klanten van Telenet en Proximus vernemen belangrijk nieuws over TV-rechten JPL
Donderdag 09 juli 2020 - 18:30   I   door Redactie

Op welke zenders zal het Belgisch voetbal volgend seizoen te zien zijn? Het is dé vraag die dezer dagen op de lippen van iedere voetbalsupporter brandt. Eleven Sports verwierf de rechten, maar heeft voorlopig enkel en alleen een akkoord met provider Orange.

Via Orange zal het voetbal volgend seizoen dus al zeker te zien zijn op televisie. Maar wat met Telenet en Proximus? Voor klanten van die providers is het voorlopig afwachten.

Akkoord met Telenet en/of Proximus?

De onderhandelingen met Telenet en Proximus lopen nog, zo weet Het Laatste Nieuws. Eleven Sports zal eerstdaags met minstens één van die twee operatoren tot een akkoord komen.

Volgens Het Nieuwsblad is de kans klein dat klanten van Telenet of Proximus van operator moeten veranderen. Eleven Sports heeft immers de intentie om het Belgisch voetbal via zoveel mogelijk kanalen te verspreiden. Zo wil het zijn investering van 103 miljoen euro terugverdienen.

Poll: Via welke operator volgde jij het Belgisch voetbal tot op heden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  voetbal  I  sport

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024