Transfermarkt LIVE: Oude bekende naar Club Brugge, Openda naar andere Belgische topclub?

Transfermarkt LIVE: Oude bekende naar Club Brugge, Openda naar andere Belgische topclub?
Dinsdag 07 juli 2020 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*Meerdere Belgische topclubs hebben in de voorbije maanden geïnformeerd naar Alexis Saelemaekers. Ze konden echter niet voldoen aan de vraagprijs van Anderlecht.

*Clinton Mata zou deze zomer slechts voor 8 miljoen euro vertrekken bij Club Brugge. Blauw-zwart hoopte minstens op 10 miljoen, maar zal met minder vrede moeten nemen.

*Mohammed Dauda gaat Anderlecht wellicht definitief verlaten. De aanvaller kan naar Denemarken.

*Liverpool zou een bod van 110 miljoen euro hebben uitgebracht op Real Madrid-speler Marco Asensio.

*Club Brugge heeft, net als KRC Genk en Anderlecht, zijn zinnen gezet op Gideon Mensah. De speler van RB Salzburg maakte vorig seizoen indruk bij Zulte Waregem.

*Ivan Leko zou maar wat graag Loïs Openda naar Antwerp halen. De Kroaat gelooft hard in de jonge spits van Club Brugge.

*Antwerp grijpt zo goed als zeker naast Edmilson Junior en dus gaat de oudste club van het land nu vol voor Nacer Chadli. Het wil de Rode Duivel snel strikken.

*Anderlecht staat op het punt om Derrick Luckassen en Bogdan Mykhaylichenko aan te trekken. De twee moeten de defensie van paars-wit van een kwaliteitsinjectie voorzien.

*Lille is erg concreet voor Jonathan David. AA Gent ruikt de jackpot en zou 30 à 35 miljoen euro willen vangen voor David.

*Philippe Clement hoopt dat Club Brugge Nana Ampomah binnenhaalt. Clement wil opnieuw samenwerken met de winger, die hij nog kent van bij Waasland-Beveren.

Poll: Bij welke club zal Chadli volgend seizoen spelen volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024