Transfermarkt: Genk legt miljoenen klaar voor Argentijn, nieuwe Wesley bij Club?

Transfermarkt: Genk legt miljoenen klaar voor Argentijn, nieuwe Wesley bij Club?
Maandag 06 juli 2020 - 12:30   I   door Redactie

Op 7 juli opent de transfermarkt de deuren, maar nu al zijn er veel geruchten en deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Hoewel Racing Genk met Cyriel Dessers al een nieuwe spits haalde, zijn de Limburgers nog niet klaar op de transfermarkt. De Argentijn Juan Brunetta staat in de belangstelling, een eerste bod van 4 miljoen euro werd afgewezen.

*Club Brugge wil er net zoals Racing Genk nog een extra aanvaller bij. Juan Brunetta stond enkele weken terug ook in de belangstelling, maar is nu geen prioriteit meer. Club wil er een fysiek sterke aanvaller bij die doet denken aan Wesley Moraes. Blauw-zwart is overigens wel nog steeds bezig met de komst van Jordan Attah Kadiri van het Zweedse Ostersunds.

*Anderlecht is intussen -ondanks een klein transferbudget- nog lang niet klaar op de transfermarkt. Er moeten nog 2 centrale verdedigers (Derrick Luckassen en Philippe Sandler), een linksback (Bogdan Mykhaylichenko of Gideon Mensah), een middenvelder (Armin Gigovic) en een polyvalente aanvaller (Alberth Elis of Jae-sung Lee) bij. 

*Intussen worden de geruchten dat Clinton Mata wil vertrekken steeds groter. De rechtsback vertelde eerder al dat hij denkt aan een stap hogerop. Het Duitse Hertha BSC Berlijn is nog steeds in de markt om de Speler van het Jaar weg te kapen bij Club.

*Anderlecht kan intussen ook definitief afscheid nemen van Isaac Kiese Thelin. De fysiek sterke Zweed kan voor 2 miljoen de definitieve overstap maken naar Malmö. De club wil daarvoor het huidige transferrecord breken.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  BeerschotAnderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024