Transfermarkt: Clinton Mata weg bij Club Brugge, Hondurese aanvaller voor RSCA?

Transfermarkt: Clinton Mata weg bij Club Brugge, Hondurese aanvaller voor RSCA?
Zaterdag 04 juli 2020 - 12:30   I   door Redactie

Op 7 juli opent de transfermarkt de deuren, maar nu al zijn er veel geruchten en deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Volgens La Dernière Heure heeft RSC Anderlecht de Hondurese aanvaller Alberth Elis in het vizier. De polyvalente aanvaller komt momenteel uit voor Houston Dynamo, daar loopt zijn contract over enkele maanden af. Elis wil graag naar Europa en Anderlecht lijkt de belangrijkste gegadigde.

*Clinton Mata heeft intussen aangegeven dat hij Club Brugge graag wil verlaten. De verdediger hoopt op een stap hogerop en verschillende Bundesliga-clubs hebben hem in het vizier. Het ambitieuze Hertha BSC Berlijn toont de meeste interesse.

*De transfer van Junior Edmilson naar Club Brugge zou heel wat in gang kunnen zetten. Bij blauw-zwart hopen Emmanuel Dennis en Krépin Diatta namelijk op een transfer naar het buitenland. 

*Club Brugge zou intussen ook Anderlecht een handje kunnen toesteken in de zomermercato. Lazio Roma in Karlo Letica namelijk de ideale vervanger van Silvio Proto bij RSC Anderlecht. Als Club Letica naar Lazio laat gaan, zou Proto wel eens snel in Brussel kunnen staan.

*Guillaume Gillet en Jelle Van Damme staan intussen voor een rentree in de Jupiler Pro League. Gillet gaat aan de slag bij Moeskroen, Van Damme is volgens zijn zaakwaarnemer in gesprek met enkele clubs.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024