Transfermarkt: Biglia terug naar de JPL, Percy Tau naar Antwerp?

Transfermarkt: Biglia terug naar de JPL, Percy Tau naar Antwerp?
Vrijdag 03 juli 2020 - 12:30   I   door Redactie

Op 7 juli opent de transfermarkt de deuren, maar nu al zijn er veel geruchten en deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Lucas Biglia moet AC Milan over 2 maanden definitief verlaten. De Argentijn werd in het verleden al gelinkt aan een terugkeer naar RSC Anderlecht. Het Argentijnse Independiente lijkt voorlopig wel het meest concreet.

*De werkvergunning van Percy Tau bij Brighton & Hove Albion is nog steeds niet in orde. De Zuid-Afrikaan moet dus opnieuw uitgeleend worden om te spelen. Antwerp houdt de situatie in de gaten.

*Club Brugge en Anderlecht lijken intussen afscheid te nemen van enkele overbodige spelers. Cyril Ngonge kan Club inruilen voor Moeskroen, Kristal Abazaj gaat paars-wit verlaten voor het Poolse Lechia Gdansk.

*Bij Antwerp ziet het er naar uit dat Ivan Leko een beslissing heeft genomen over Didier Lamkel Zé. In een interview met HLN vertelde Lior Refaelov dat het geduld meer dan op is en een terugkeer van Lamkel Zé er niet meer in zit. 

Poll: Welke club komt het sterkst uit de mercato?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024