Transfermarkt: eerste transfer voor Club Brugge, Proto terug naar Anderlecht?

Transfermarkt: eerste transfer voor Club Brugge, Proto terug naar Anderlecht?
Woensdag 01 juli 2020 - 12:30   I   door Redactie

Op 7 juli opent de transfermarkt de deuren, maar nu al zijn er veel geruchten en deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*De transferperiode lijkt Club Brugge op 1 juli helemaal begonnen. Blauw-zwart maakt namelijk werk van de komst van Jordan Attah Kadiri. De Nigeriaan kost 1 miljoen euro en komt over van het Zweedse Ostersund.

*Anderlecht toont intussen concrete interesse in een terugkeer van Silvio Proto. De 37-jarige doelman is momenteel tweede keuze bij Lazio Roma en mag deze zomer eigenlijk vertrekken. RSCA wil er graag nog een extra ervaren alternatief bij. Eerder was Kenny Steppe (STVV) ook al in beeld.

*Paars-wit wil intussen ook Derrick Luckassen nog een jaartje langer huren van PSV Eindhoven. Het huurcontract is afgelopen, maar de partijen zitten nog steeds samen om een verdere samenwerking te bespreken. 

*Steven Defour lijkt dan weer een transfer naar KV Mechelen te mogen vergeten. Malinwa kondigde op maandag de definitieve transfer van Jordi Vanlerberghe aan. Met Aster Vranckx, Rob Schoofs, Joachim Van Damme en Vanlerberghe heeft het voldoende centrale middenvelders.

 

 

Poll: Welke club komt het sterkste uit de transferperiode?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024