Transfermarkt: Moffi naar Anderlecht, nieuwe recordtransfer voor AA Gent?

Transfermarkt: Moffi naar Anderlecht, nieuwe recordtransfer voor AA Gent?
Maandag 29 juni 2020 - 12:30   I   door Redactie

Op 7 juli opent de transfermarkt de deuren, maar nu al zijn er veel geruchten en deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Anderlecht wil er graag nog een extra spits bijhalen deze zomer en denkt daarvoor aan KV Kortrijk-revelatie Terem Moffi. Een transfer ligt wel bijzonder moeilijk want de jonge Nigeriaan mag enkel bij een 'waanzinnig bod' vertrekken uit West-Vlaanderen.

*Kemar Roofe mag intussen niet weg bij paars-wit. RSCA wil de spits na een seizoen vol blessureleed een nieuwe kans geven. De Glasgow Rangers liggen nochtans op de loer, maar een eerste bod werd naar de prullenmand verwezen.

*AA Gent wil na de komst van onder meer Jordan Botaka en Nurio Fortuna nog eens stevig uithalen op de transfermarkt. Een concurrent voor Sven Kums is op weg en er moet ook nog een nieuwe spits bij. De Buffalo's trekken er liefst 6 miljoen euro voor uit. Eerder was Umar Sadiq (Partizan Belgrado) al in beeld.

*Anderlecht gaat intussen ook de transferstrijd aan met Manchester United om Zito Luvumbo. De 18-jarige Angolese flankaanvaller is een optie voor de toekomst.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de transferperiode?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024