Transfermarkt: Dejaegere weg bij AA Gent, miljoenenbod voor Jérémy Doku?

Transfermarkt: Dejaegere weg bij AA Gent, miljoenenbod voor Jérémy Doku?
Zaterdag 27 juni 2020 - 12:30   I   door Redactie

Op 7 juli opent de transfermarkt de deuren, maar nu al zijn er veel geruchten en deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*De kans dat Brecht Dejaegere komend seizoen nog bij AA Gent speelt is bijzonder klein. De voormalige sterkhouder mag voor iets meer dan een half miljoen euro weg en daar kunnen geïnteresseerde clubs als Zulte Waregem, Anderlecht, KV Mechelen, Standard en KRC Genk van profiteren.

*Verschillende Europese clubs denken aan Jérémy Doku, dat bevestigde Anderlecht CEO Karel Van Eetvelt. Paars-wit gaat er wel alles aan doen om de jonge winger bij de club te houden.

*Nacer Chadli lijkt intussen definitief vertrokken bij RSC Anderlecht. De flankaanvaller keert terug naar AS Monaco, maar keert later deze zomer misschien wel terug naar de Jupiler Pro League. Club Brugge en Antwerp liggen op de loer.

*Volgens Krant van West-Vlaanderen toont Club Brugge interesse in Abdul Mumin. De verdediger komt momenteel uit voor het Deense FC Nordsjaelland.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de transferperiode?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024