'Onverwachte jackpot, Anderlecht kan Kemar Roofe verkopen voor 10 miljoen'

'Onverwachte jackpot, Anderlecht kan Kemar Roofe verkopen voor 10 miljoen'
Donderdag 25 juni 2020 - 09:00   I   door Redactie

Hij werd vorige zomer met veel tromgeroffel in huis gehaald, maar Kemar Roofe kon tijdens zijn eerste seizoen bij RSC Anderlecht niet echt overtuigen. Toch staat de Jamaicaan nu voor een straffe transfer.

Zo wil het Schotse Rangers Roofe weghalen bij Anderlecht. Rangers dreigt zijn aanvalsleider Alfredo Morelos kwijt te spelen. De Colombiaan zou 15 miljoen pond, omgerekend iets meer dan 16,5 miljoen euro, in het laatje kunnen brengen.

Een groot deel van dat bedrag wil Rangers investeren in een nieuwe spits. En die nieuwe spits zou Roofe moeten worden. Rangers toonde in januari al interesse en wil de aanvaller nu wegplukken bij Anderlecht.

Onverwachte en welgekomen jackpot

De Schotten zouden minstens 6 miljoen euro - ook het bedrag dat Anderlecht zelf betaalde voor zijn spits - willen ophoesten voor Roofe. Wellicht wil RSCA meer. Er wordt gewag gemaakt van een transfersom van 10 miljoen euro.

De kans is groot dat Anderlecht Roofe voor dat bedrag kan verkopen. Het zou een onverwachte en erg welgekomen jackpot zijn voor de Brusselaars.

Poll: Vind jij dat Anderlecht Roofe moet verkopen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rangers

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024