De Mos vreest het ergste voor RSCA: "Die 3 Belgische clubs zijn hen al voorbij"

De Mos vreest het ergste voor RSCA:
Vrijdag 29 mei 2020 - 22:00   I   door Redactie

Het is en blijft onrustig bij RSC Anderlecht. Nu besliste voorzitter Marc Coucke de fakkel door te geven aan Wouter Vandenhaute. Analist Aad de Mos ziet het echter somber in voor de Brusselse club.

"Onder Marc Coucke is Anderlecht veel van zijn pluimen verloren", steekt de Mos van wal in Het Laatste Nieuws. "Coucke is door de club geraasd als een olifant door een porseleinkast. In de bedrijfswereld kun je zo werken, maar niet in de voetballerij. Daar kun je niet plots alles veranderen, daar gelden andere wetten."

"In het voetbal moet je stap voor stap aanpassingen doorvoeren, paleisrevoluties zijn zelden succesvol. Kijk, bij Oostende was het allemaal folklore, daar mocht alles. Anderlecht is de top, daar moet het. Anderlecht is verdwaald onder Coucke en je raakt sneller van het pad af dan dat je het weer terugvindt."

"Het wordt een moeilijk verhaal"

"Ik heb meer vertrouwen in de tandem Vandenhaute-Van Eetvelt. Maar zolang Anderlecht geen vet rond de botten heeft, wordt het een moeilijk verhaal. De concurrentie - en dan heb ik het niet enkel over Club Brugge, maar ook over AA Gent en Antwerp - is hen voorbij."

Poll: Denk jij dat Anderlecht opnieuw voorbij Club Brugge, Antwerp en Gent gaat gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Standard  I  KRC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024