Vanhaezebrouck doet onthulling over Club Brugge: "Dat is goed voor Antwerp"

Vanhaezebrouck doet onthulling over Club Brugge:
Woensdag 27 mei 2020 - 15:30   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck gaat aan de start van volgend seizoen nog niet opnieuw aan de slag als trainer. Vanhaezebrouck zal voorlopig als analist blijven werken. Hij kijkt alvast uit naar de strijd tussen onder meer Club Brugge en Antwerp.

"Antwerp is voor Ivan Leko gegaan. Het is een keuze voor iemand die al eens kampioen is geworden. Oké, dat was bij Club Brugge, de ploeg met de meeste kwaliteit. Maar bij STVV bracht hij met minder materiaal ook heel leuk voetbal. Die lijn zal hij proberen door te trekken", opent Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

Drie verdedigers

"Wellicht zal hij ook weer met drie verdedigers spelen. Een systeem dat volgens velen voorbijgestreefd is, maar waar in de laatste vijf jaar drie ploegen kampioen mee werden. Gent onder mezelf, Club onder Leko en ook Club onder Clement", gaat Vanhaezebrouck verder.

"Sommigen zagen dat misschien niet, maar Mata schoof nooit mee in, dat deed alleen Sobol op links", onthult de analist de tactiek van Clement. "Dus als Antwerp droomt van de titel, is dat al een goed voorteken", besluit Vanhaezebrouck.

Poll: Denk jij dat Antwerp volgend seizoen kampioen gaat worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024