Club Brugge neemt immense voorsprong op concurrentie: “100 miljoen euro”

Club Brugge neemt immense voorsprong op concurrentie: “100 miljoen euro”
Zondag 24 mei 2020 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft de jongste jaren grote sprongen gemaakt. Het pakte niet alleen landstitels, maar ging er ook naast het veld serieus op vooruit.

Krant van West-Vlaanderen staat even stil bij het succes van voorzitter Bart Verhaeghe bij Club Brugge. "Was het die eerste jaren nog wat zoeken om samen met Vincent Mannaert in de gezellige volksclub een moderne managementstructuur, model Bob de Bedrijfsleider, te implementeren, u raakte na die eerste prijzen ook op dat vlak op kruissnelheid", richt de krant zich tot Verhaeghe.

"Club werd afgelopen jaren een ‘brand’, een florissant voetbalbedrijf dat vorige zomer alleen al 24 miljoen euro winst genereerde uit transfers en een media- en entertainmentbedrijf dat een voorbeeld is voor de hele Belgische sportwereld. Resultaat: een budget dat onder uw voorzitterschap evolueerde van 35 miljoen euro naar 100 miljoen euro."

Nieuwe stadion

"En onderweg nog eens twee titels en een ‘state of the art’ oefencomplex voor de intussen al 135 werknemers. Club heeft nu al een straat voorsprong op de rest in ons land, wat moet dat geven als u met uw club kan intrekken in het zo lang verbeide nieuwe stadion – u blijft Bart de Bouwer natuurlijk? Rustiger in elk geval, succes verzacht de zeden. Nummer drie is al binnen, nogmaals gefeliciteerd", besluit de krant.

Poll: Is Club Brugge momenteel de grootste club van het land?

TAGS  I  Club Brugge

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024