Stef Wauters moet iets kwijt over Club Brugge: "Ik had er echt genoeg van"

Stef Wauters moet iets kwijt over Club Brugge:
Dinsdag 19 mei 2020 - 22:00   I   door Redactie

Koning voetbal ontwaakt stilaan opnieuw. In Duitsland werd de competitie hervat, maar niet iedereen zit te wachten op wedstrijden achter gesloten deuren.

VTM-nieuwsanker Stef Wauters heeft niet bepaald genoten van heropstart in de Bundesliga. "Een halfuur voor Dortmund-Schalke zat ik klaar om de voorbeschouwing mee te pikken, ik had er echt zin in", steekt Wauters van wal in Het Laatste Nieuws.

"Wat een bloedeloze bedoening was dat... En dan werd er nog niet eens slecht gevoetbald. Ik heb het een helft volgehouden, dan had ik er echt genoeg van. Via HLN heb ik wel nog de stand gevolgd en achteraf heb ik de goals bekeken."

"Voor andere matchen ga ik passen"

Wuaters, zelf een notoir fan van Club Brugge, hoopt dat er snel weer publiek in het stadion mag. "Hier zal ik enkel de wedstrijden van Club Brugge volgen op die manier", benadrukt hij. "De spanning zal wel dezelfde zijn, maar de euforie bij een goal zal toch anders voelen."

"Voor andere matchen ga ik passen. Terwijl je als niet-supporter normaal wel gaat zitten voor Standard-Anderlecht, alleen al voor de beladenheid van zo'n duel. Zonder publiek valt die weg."

Poll: Kan jij het opbrengen om naar wedstrijden zonder publiek te kijken op TV?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024