Karel Van Eetvelt is duidelijk over ontslag voor Michael Verschueren

Karel Van Eetvelt is duidelijk over ontslag voor Michael Verschueren
Maandag 06 april 2020 - 21:00   I   door Redactie

Michael Verschueren moest onlangs vrede nemen met een nieuwe functie bij RSC Anderlecht. Er doen al een tijdje geruchten de ronde dat kersvers CEO Karel Van Eetvelt het niet echt ziet zitten om Verschueren aan boord te houden. Iets wat Van Eetvelt nu probeert te kaderen.

“De kaarten liggen eenvoudig. Peter Verbeke is aangetrokken om samen met Vincent Kompany het sportieve beleid te voeren", aldus Van Eetvelt op de webstek van Anderlecht.

"Ik had voor Michael Verschueren andere taken in gedachten, maar hij wou heel graag bij het sportieve betrokken blijven, en hij heeft mij overtuigd om het nieuwe team bij te staan met zijn financiële bagage en in de onderhandelingen. Het is nu aan hem om die kans te grijpen.”

"Er zijn duidelijke afspraken gemaakt"

“De toekomst zal het uitwijzen. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt met Michael en ik stel vast dat hij probeert om zijn nieuwe functie goed in te vullen", vervolgt Van Eetvelt.

"Uiteraard is het mentaal niet makkelijk om van een rol in de picture naar een rol in de schaduw te gaan, maar ik zie wel dat hij zijn nieuwe rol ter harte neemt. Ik hoop echt voor Michael dat hij opnieuw zijn draai vindt en dat de hetze rond zijn persoon nu stopt. Dat is ook in het belang van RSCA."

Poll: Denk jij dat Verschueren nog lang voor Anderlecht zal werken?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024