'Club Brugge geen kampioen, seizoen in JPL wordt tóch nog hervat'

'Club Brugge geen kampioen, seizoen in JPL wordt tóch nog hervat'
Maandag 06 april 2020 - 10:00   I   door Redactie

Het leek al een beklonken zaak, maar plots staat de definitieve stopzetting van het seizoen in de Jupiler Pro League toch weer op de helling. Zo is het goed mogelijk dat onze competitie tóch nog wordt verdergezet.

Volgens La Dernière Heure staat het nog niet vast dat de Algemene Vergadering van de Pro League het advies van de raad van bestuur om het seizoen te beëindigen, zal ondersteunen. Verschillende ploegen willen dat het seizoen alsnog wordt verdergezet.

Daar komt nog eens bij dat de UEFA de nationale bonden onder druk zetten om het seizoen toch af te werken. En tot slot zijn er ook enkele Belgische clubs die de stopzetting van het seizoen willen gebruiken om de competitie te hervormen. Dat allemaal zou nog voor flink wat problemen kunnen zorgen.

Volgens La Dernière Heure is Club Brugge dan ook nog niet zo zeker van een nieuwe landstitel. Het seizoen zou straks zomaar kunnen worden verdergezet.

Poll: Denk jij dat het huidige seizoen tóch nog zal worden hervat?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024