Eersteklassers keren zich tegen Marc Coucke: “Is hij helemaal gek geworden?!”

Eersteklassers keren zich tegen Marc Coucke: “Is hij helemaal gek geworden?!”
Maandag 30 maart 2020 - 19:00   I   door Redactie

Marc Coucke heeft flink wat mensen tegen de schenen gestampt. De voorzitter van RSC Anderlecht probeerde de voorbije zijn plan voor de verderzetting van het seizoen in de Jupiler Pro League door te drukken. Hij ging daarbij over de schreef.

Tijdens de conferencecall van de Pro League vorige woensdag, kwam Coucke voor het eerst met zijn plan op de proppen. De RSCA-voorzitter maakte duidelijk dat hij de play-offs graag wil laten spelen, desnoods in juli. Een idee dat niet meteen op veel bijval kon rekenen.

Uiteindelijk nam Coucke gas terug en leek de storm gaan liggen. Ware het niet dat de zakenman een dag later bij VTM zijn plan opnieuw bovenhaalde én publiek maakte. 

"Gek, onberekenbaar en niet te geloven"

"Een paar clubleiders verslikten zich in hun aperitief en wisten niet wat zij hoorden", schrijft Het Laatste Nieuws. 'Is die in zijn quarantaine gek geworden?' Anderen vonden hem al gek. En 'onberekenbaar' - 'je kunt die mens dus niet geloven op zijn woord'", voegt de krant er nog aan toe.

"Marc Coucke heeft niet veel vrienden meer in het Belgische profvoetbal - omzeggens geen. Hij doet het imago van RSC Anderlecht vaak meer kwaad dan goed", besluit HLN.

Poll: Heb jij begrip voor het plan van Coucke om in juli nog play-offs te spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024