Pijnlijke onthullingen over Coucke en Anderlecht: "Een chaotisch duivenkot"

Pijnlijke onthullingen over Coucke en Anderlecht:
Zondag 22 maart 2020 - 21:00   I   door Redactie

Zelfs tijdens de huidige coronacrisis is het onrustig bij RSC Anderlecht. Het voetbal ligt stil, maar stormt het opnieuw in en rond het Lotto Park.

Het Anderlecht-bestuur besliste zaterdag om Pär Zetterberg te ontslaan. Een verrassing, die niet in goede aarde viel bij de fans. Bij Het Nieuwsblad zagen ze hoe het de voorbije maanden volledig verkeerd ging tussen Anderlecht en Zetterberg.

"Op den duur wist bij Anderlecht eigenlijk niemand nog precies wat Zetterberg deed", schrijft de krant. "De Zweed voelde zijn rol ook zelf niet meer aan en dat sijpelde door in zijn attitude. Oké, hij warmde nog wel op met de invallers en gaf eens goede raad aan de jonkies en middenvelders, maar voor de rest..."

Koffietjes en fitness

"Zetterberg dronk steeds meer koffietjes op Neerpede en ging vooral zelf fitnessen. Soms voelde hij zich zelfs te overbodig om mee te gaan op afzonderingen voor de wedstrijden en sloot hij pas aan op matchdagen zelf."

"Met zijn salaris viel dat uiteraard niet meer te rechtvaardigen, maar was dat louter zijn schuld? Anderlecht was zo’n chaotisch duivenkot dat het logisch was dat er al eens een duif de weg kwijt raakte. CEO Karel Van Eetvelt stelt nu orde op zaken, maar Anderlecht had Zetterberg beter van bij zijn aanstelling één duidelijke taak gegeven. Op die manier had vermeden kunnen worden dat ook dit club-icoon van zijn sokkel moest worden geduwd."

Poll: Vind jij dat Anderlecht een chaotisch duivenkot is?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024