Kwade Neymar dropt na nederlaag in Dortmund serieuze bom bij PSG

Kwade Neymar dropt na nederlaag in Dortmund serieuze bom bij PSG
Woensdag 19 februari 2020 - 09:00   I   door Redactie

Paris Saint-Germain verloor dinsdagavond met 2-1 op het veld van Borussia Dortmund. Neymar bezorgde PSG een goede uitgangspositie voor de return, maar dropte na afloop van de wedstrijd wel een serieuze bom.

Aan de verzamelde pers vertelde Neymar dat hij absoluut niet is opgezet met enkele beslissingen die PSG recent nam. Zo wilde de Braziliaan vorig weekend alweer spelen, maar mocht hij niet van de medische staf.

"Het is moeilijk om terug te keren als je vier wedstrijden niet hebt gespeeld, maar dit was niet mijn beslissing", aldus Neymr bij RMC. "Het was een beslissing die werd genomen door de club, door de doktoren. Ik was het er niet mee eens: we hebben er veel discussies over gehad, want ik wilde spelen. Ik voelde me goed, maar de club was bang. En nu ben ik degene die lijdt."

"Dit zou niet mogen"

"Ik begrijp waar de angst van de club vandaan komt, want in de laatste twee jaar kon ik vanwege blessures niet spelen in de achtste finales", ging Neymar verder. "Ik respecteer de beslissing ook, maar het zou niet zo mogen zijn dat de beslissing voor mij wordt genomen. Het was nu heel moeilijk om zo'n intense wedstrijd te spelen. Als ik beter in vorm was geweest, had ik zeker beter gespeeld."

Poll: Vind jij Neymar een topspeler?

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  PSG

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024