'Lionel Messi neemt deze beslissing over transfer naar Manchester City'

'Lionel Messi neemt deze beslissing over transfer naar Manchester City'
Donderdag 13 februari 2020 - 14:00   I   door Redactie

Lionel Messi ligt momenteel overhoop met (een deel van) het bestuur van FC Barcelona. Dat maakt dat de toekomst van Messi bij Barça onzeker is.

Messi zou na afloop van dit seizoen immers gebruik kunnen maken van een opmerkelijke clausule in zijn contract. Als Messi die clausule activeert, kan hij gratis naar een andere club. Vorige week raakte al bekend dat de Europese grootmachten in de rij staan om Messi over te nemen.

Manchester City blijft achter de schermen aan de mouw van Messi trekken. Hij zou zelf wel wat voelen voor een hereniging met coach Pep Guardiola. Vorige week werd al gewag gemaakt van het feit dat Messi een transfer naar City zou willen forceren. Al is Messi's wil om Barcelona te verlaten, blijkbaar niet zo groot als aanvankelijk werd gedacht.

Messi wil praten met Barça

De Argentijnse superster zou bereid zijn om in dialoog te gaan met Barcelona. Messi is niet tevreden over enkele zaken bij zijn club, waaronder de transferpolitiek. Als Barcelona dat probleem snel en goed aanpakt, zou Messi gewoon in Camp Nou willen blijven. Dat schrijven verschillende Spaanse media. Een overstap naar Manchester City behoort voorlopig dan ook niet tot de plannen van De Vlo.

 

Poll: Denk jij dat Messi volgend seizoen nog bij Barcelona zal spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  Manchester City

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024