Zidane gaat uit de bocht: "Dit is een gebrek aan respect tegenover Hazard"

Zidane gaat uit de bocht:
Dinsdag 11 februari 2020 - 11:00   I   door Redactie

Het duurt heel lang vooraleer Eden Hazard opnieuw mag spelen na zijn blessure. Hugo Camps, columnist van Het Laatste Nieuws, vermoedt dat er meer aan de hand is.

"Een voetballer die terug is uit blessure, wil spelen. De honger naar de bal is groot. Eden is een liefhebber die liever gisteren dan morgen aan de bak wil. Dat Real enige voorzichtigheid inbouwt bij zijn comeback is begrijpelijk. Spierblessures zijn taai. Maar het aanslepende uitstel is ook een gebrek aan respect. Zo van: wij kunnen ook zonder dat vermeende goudhaantje. Het kan niet anders of dat deukt het zelfvertrouwen in van de gladiator", schrijft Camps.

"Ik kan me nog steeds niet van de indruk ontdoen dat de relatie tussen Hazard en Zidane een bochtenparcours is", vervolt Camps. "Ook toen hij schitterde in sommige wedstrijden was de coach uiterst zuinig met lovende commentaar. Het lijkt of ze elkaar blijven aftasten. Er waren wat prehistorische sentimenten, maar toen was Hazard nog geen speler van Madrid. Intussen heeft Zidane een korf vol vedetten tot zijn beschikking, de ene nog ijdeltuiteriger dan de ander. Vandaar wellicht zijn huiver voor ophemelend personalisme."

Poll: Krijgt Hazard te weinig respect bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024