'Belgische topclub moet 7 miljoen betalen voor Cyle Larin (Zulte Waregem)'

'Belgische topclub moet 7 miljoen betalen voor Cyle Larin (Zulte Waregem)'
Woensdag 12 februari 2020 - 14:30   I   door Redactie

Cyle Larin (24) is dit seizoen één van de smaakmakers bij Zulte Waregem. De Canadese aanvaller maakt al enkele maanden indruk en dat zou hem straks een fraaie transfer kunnen opleveren.

Zo zou Larin in beeld zijn bij een niet nader genoemde Belgische topclub. Het is dus goed mogelijk dat de Canadees volgend seizoen om de titel gaat spelen in onze vaderlandse competitie.

Het is niet voor niets dat Zulte Waregem met Jelle Vossen al een nieuwe spits in huis haalde. Francky Dury en co houden wel degelijk rekening met een zomers vertrek van Larin. Die wil graag een stap hogerop zetten.

Update 12/2 - 14:30

Volgens Sport/Voetbalmagazine wil Zulte Waregem flink wat geld verdienen aan de verkoop van Larin. Essevee zou een transfersom van 7 miljoen euro in gedachten hebben. Enkele buitenlandse club zouden alvast bereid zijn omdat bedrag te betalen.

Of een Belgische topclub van plan is om 7 miljoen neer te tellen voor Larin, moet nog blijken. Ondertussen hoopt Zulte Waregem dat Larin met goede prestaties en goals zijn marktwaarde nog wat extra opdrijft.

 

Poll: Vind jij Larin goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Standard  I  AA Gent  I  Antwerp

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024