Onthuld: 'Jelle Vossen weigerde deze 5 Belgische eersteklassers'

Onthuld: 'Jelle Vossen weigerde deze 5 Belgische eersteklassers'
Woensdag 05 februari 2020 - 11:30   I   door Redactie

Jelle Vossen (30) trok op het einde van de voorbije transferperiode de deur bij Club Brugge achter zich dicht. De ervaren spits koos voor Zulte Waregem, waar hij voor 3,5 jaar tekende.

Dat Zulte Waregem lang niet de enige Belgische eersteklasser is die aan de mouw van Vossen trok, is wel duidelijk. Volgens Het Laatste Nieuws weigerde de ex-spits van Club Brugge liefst vijf andere eersteklassers.

Cercle Brugge, Waasland-Beveren, KV Oostende, Eupen en KV Mechelen aasden op Vossen. Een overstap naar één van de vier eerstgenoemde clubs was niet aan de orde voor Vossen.

Mechelen kon, Zulte Waregem concreter

In een overstap naar Mechelen had Vossen wél oren. Alleen was Zulte Waregem concreter en kreeg Vossen er een contract van 3,5 jaar. En dus weigerde Vossen ook een transfer naar Malinwa. Bovendien hoeven Vossen en zijn gezin nu niet te verhuizen. De afstand richting het complex van Essevee is meer dan te doen.

Poll: Maakte Vossen de juiste keuze door naar Zulte Waregem te gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem  I  KV Mechelen  I  Eupen  I  KV Oostende  I  Waasland-Beveren  I  Cercle Brugge  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024