‘Jan Vertonghen neemt deze beslissing over transfer naar Club Brugge’

‘Jan Vertonghen neemt deze beslissing over transfer naar Club Brugge’
Vrijdag 31 januari 2020 - 11:30   I   door Redactie

Jan Vertonghen (33) lijkt de deur bij Tottenham Hotspur definitief achter zich dicht te trekken. De Rode Duivel is na dit seizoen einde contract bij The Spurs en mag er ook weg.

Engelse media melden dat Tottenham graag nog voor het einde van deze mercato afscheid zou nemen van Vertonghen. Op die manier zou de Londense topclub alsnog een kleine transfersom opstrijken.

De voorbije weken en maanden werd Vertonghen al met verschillende clubs in verband gebracht. Onder meer Ajax, Internazionale en ook Club Brugge werden genoemd als potentiële bestemmingen. Bij Club mogen ze nog hopen op de komst van Vertonghen, al lijkt Ajax over betere papieren te beschikken.

Update 31/1 - 11:30

Club Brugge lijkt niet te moeten rekenen op de komst van Vertonghen. De Rode Duivel heeft niet veel zin in een snelle overstap naar het Jan Breydelstadion. Een overstap naar Ajax spreekt hem meer aan.

Toch is de kans reëel dat Vertonghen het seizoen uitdoet bij Tottenham. De verdediger zou dan komende zomer gratis naar een andere club kunnen verhuizen.

Poll: Denk jij dat het mogelijk is voor Club Brugge om Vertonghen te halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  Internazionale  I  Rode Duivels  I  Tottenham

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024