Broek van Real Madrid-voorzitter zakt af: "Mbappé zal voor hén kiezen"

Broek van Real Madrid-voorzitter zakt af:
Dinsdag 28 januari 2020 - 17:30   I   door Redactie

Kylian Mbappé wordt het laatste jaar vaak gelinkt aan een vertrek bij Paris Saint-Germain. De Franse ster is in beeld bij Liverpool en Real Madrid.

Als die clubs Mbappé willen aantrekken, zal het heel veel geld moeten betalen. Paris Saint-Germain heeft al een transfersom op het hoofd van de wereldkampioen geplakt.

"Het is heel simpel. Liverpool moet 300 miljoen euro, of zelfs 350 miljoen met bonussen inbegrepen, op tafel leggen. Want dat is wat PSG aan elke ploeg zal vragen. Als ze zich dat kunnen permitteren en ook nog eens kunnen voldoende aan zijn salariseisen, zal Mbappé een bod van Liverpool overwegen", vertelt de Franse voetbalspecialist Julien Laurens bij ESPN.

Liverpool zou daarbij de nieuwe bestemming kunnen worden van Mbappé. "Het is zeker dat hij op een dag voor Real Madrid zal spelen. Maar hij is nog steeds amper 21 jaar en zou ook graag eens in de Premier League hebben gespeeld. En Liverpool is momenteel een aantrekkelijke ploeg voor elke speler ter wereld. Maar nogmaals: als ze het genoemde bedrag niet op tafel kunnen leggen, bestaat er geen kans dat Mbappé naar daar zal trekken", luidt het.

Poll: Vind jij Liverpool op dit moment een betere keuze dan Real Madrid voor Mbappé?

TAGS  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  PSG

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024