Verspeelt Club Brugge de titel toch nog aan déze rivaal? "Echt indrukwekkend"

Verspeelt Club Brugge de titel toch nog aan déze rivaal?
Maandag 27 januari 2020 - 15:30   I   door Redactie

Club Brugge kwam niet verder dan een 2-2-gelijkspel bij KV Kortrijk. Dat terwijl AA Gent vlot won van Racing Genk. Is er een kentering in de maak in de titelstrijd?

"Je weet het nooit als straks de punten worden gehalveerd", zegt Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine. "KAA Gent is een sterk blok, dat zag je tegen Racing Genk weer. Iedereen loopt, iedereen werkt, iedereen wroet. Zelfs Laurent Depoitre zie je mee diep terugplooien. Een gouden zaak was het trouwens om Depoitre terug te halen, hij is een onmisbare schakel in dit elftal en wordt zwaar onderschat. KAA Gent voetbalt heel dominant, met veel druk naar voren. En als je ziet hoe sommige spelers, zoals linksachter Mohammadi, zich verder ontwikkelen, dat is een pluim voor de technische staf."

"Er zit ook een zekere rust in de ploeg. Toen Genk, dat in de eerste helft verdienstelijk voetbalde, op voorsprong kwam, brak er geen paniek uit. De ploeg straalde een overtuiging uit dat ze het wel zouden rechtzetten. De manier waarop dat gebeurde was echt indrukwekkend."

Poll: Zie jij Club Brugge de titel nog verspelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024