Topspeler Anderlecht afgemaakt: "Hij speelde als een kleuter"

Topspeler Anderlecht afgemaakt:
Maandag 27 januari 2020 - 08:30   I   door Redactie

Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws, is ongemeen hard voor Anderlecht. Paars-wit won wel bij Cercle Brugge, maar overtuigen deed het allerminst.

"Dit Anderlecht was effectief beschamend. In de perszaal kon Philippe Albert zijn ongeloof moeilijk onder woorden brengen. 'Dit was... Euhm... Tja... Waardeloos, hé.' Waarop-ie van zijn pint dronk – da’s plezanter dan de hersenen nog maar eens pijnigen in de zoektocht naar oneliners om de miserie te beschrijven", aldus Keygnaert.

"Toegegeven: wij weten het soms ook niet meer. RSCA is nu eenmaal een mysterie. Soms echt prima – denk maar aan de topper tegen Club Brugge vorige week –, dan weer een lege ballon. Tegen de nummer laatst gingen zelfs de makkelijkste dingen fout: Sambi Lokonga kon geen bal meer controleren, Chadli liet zich als een kleuter wegzetten in de duels."

"Maar ach, iedereen op Neerpede weet: tegen Moeskroen kan het plots weer helemaal anders zijn. Anderlecht is apart. Da’s nu nog maar eens gebleken", zegt Keygnaert.

Poll: Ben jij ontgoocheld in Chadli?

TAGS  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024