Matig Club Brugge geeft 0-2-voorsprong uit handen in Kortrijk

Zondag 26 januari 2020 - 19:50   I   door Redactie

Club Brugge heeft zondagavond dure punten verspeeld. Op het veld van KV Kortrijk gaf de autoritaire leider een 0-2-voorsprong uit handen. Kortrijk knokte terug en behaalde een verdiend gelijkspel.

In een slordige eerste helft zat het allemaal wat mee voor Club Brugge. Het kreeg de beste kansen en verzilverde die ook. Al vroeg in de match kopte Deli een corner van Vormer binnen en op het halfuur werkte Ricca een voorzet van diezelfde Vormer tegen de netten. Op slag van rust knokte Kortrijk zich opnieuw in de match. Mboyo nam Mignolet te grazen en zo stond het halverwege 1-2.

Vlak na rust hingen de bordjes zelfs opnieuw in evenwicht. Moffi gaf Deli het nakijken en trapte niet veel later raak: 2-2 en alles te herdoen voor Club Brugge. In de slotfase werden de bezoekers sterker, maar doelpunten vielen niet meer. Zo lijdt de leider vervelend puntenverlies.

Poll: Is dit een correct resultaat?