Transfermarkt LIVE: Lamkel Zé weg bij Antwerp, telt Club Brugge 15 miljoen neer?

Transfermarkt LIVE: Lamkel Zé weg bij Antwerp, telt Club Brugge 15 miljoen neer?
Vrijdag 24 januari 2020 - 21:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft opnieuw zijn deuren geopend. Bij Voetbal24 zit je de hele maand januari op de eerste rij om alle geruchten en deals te vernemen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*Het contract van Frank Vercauteren bij Anderlecht loopt na dit seizoen af. Het is nog niet duidelijk of hij coach blijft.

*Barcelona wil zich voor het einde van deze transferperiode nog versterken met Christian Eriksen. Barça is aan het onderhandelen met Tottenham.

*Didier Lamkel Zé zou na het nieuwe incident geen toekomst meer hebben bij Antwerp. Hij zou zo snel mogelijk weg moeten.

*Club Brugge dreigt uiteindelijk naast Adolfo Gaich te grijpen. Die zou voor 15 miljoen euro naar Benfica trekken.

*Gareth Bale zou terugkeren naar Tottenham, dat nog 75 miljoen euro zou betalen voor de Welshman.

*Thomas Didillon verhuist met zekerheid niét naar KRC Genk. Dat gaat voor de Iraanse nummer één Alireza Beiranvand.

*Club Brugge zou bereid zijn om 15 miljoen euro neer te tellen voor toptarget Adolfo Gaich. Dat is de prijs die San Lorenzo wil.

*Ondertussen maakt Club Brugge ook werk van de komst van Nana Ampomah. De ex-speler van Waasland-Beveren kan zich niet doorzetten bij Dusseldorf en zou nu toch naar Club verhuizen.

*Ajax richt zijn pijlen niet meer op Hans Vanaken. De Amsterdamse topclub mikt op de komst van andere spelers op de positie van Vanaken.

*Carlos Tévez (35) zou verrassend genoeg het spitsenprobleem van Manchester United moeten oplossen. Hij speelt tegenwoordig bij Boca Juniors in Argentinië.

*Kaveh Rezaei heeft de aandacht van KRC Genk getrokken. Genk zou de spits, nog steeds eigendom van Club Brugge graag volgende zomer inlijven.

*Weinig beweging bij Anderlecht. Paars-wit wil wel nieuwe spelers aantrekken, maar het is en blijft wachten op een uitgaande transfer om geld in het laatje te brengen.

Poll: Denk jij dat Anderlecht nog inkomende transfers gaat doen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024