'Romelu Lukaku hakt knoop door over nieuwe monstertransfer'

'Romelu Lukaku hakt knoop door over nieuwe monstertransfer'
Woensdag 15 januari 2020 - 16:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku (26) speelt nog maar sinds de zomer bij Internazionale, maar het is goed mogelijk dat onze landgenoot straks alweer een nieuwe monstertransfer versiert. Zoals het er nu naar uitziet zou Lukaku immers op weg zijn naar Spanje.

Het Italiaanse CalcioMercato meldt dat Lukaku na dit seizoen de overstap naar Atlético Madrid gaat maken. Trainer Diego Simeone is wild van de Rode Duivel en ziet hem als een absolute droomspits voor zijn team.

Volgens CalcioMercato zou Atlético zomaar eventjes 130 miljoen euro willen neertellen voor Lukaku. Voor Big Rom zou het al zijn zoveelste toptransfer zijn.

Update 15/1 - 16:00

Volgens de laatste berichten in de Italiaanse pers zou Lukaku toch niet bepaald staan te springen om Inter alweer te verlaten. De Rode Duivel voelt zich als herboren in Milaan en is Inter érg dankbaar om hem weg te halen bij Manchester United.

Bovendien heeft Lukaku een hele goede relatie met trainer Antonio Conte. Big Rom gelooft tot slot ook dat hij samen met Inter kampioen kan worden in Italië en de hegemonie van Juventus kan doorbreken.

Poll: Vind jij dat Romelu Lukaku bij Inter op zijn plaats zit?

TAGS  I  Internazionale  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Atlético Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024