Is euforie rond Club Brugge overdreven? "Ik word moe van dat kinderlijk gejubel"

Is euforie rond Club Brugge overdreven?
Donderdag 02 januari 2020 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge kreeg in de eerste maanden van het nieuwe seizoen bijzonder veel lof. Ook voor zijn prestaties in de Champions League. Die lof vindt Jan Mulder ietwat overdreven.

"Goed gespeeld in Parijs, jongens, maar thuis wel kansloos verloren dankzij één speler van Parijs. En Neymar deed niet eens mee. Wij zijn tegenwoordig al blij met een aalmoes. Dat moet je niet willen zijn", zegt Mulder in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik word ook moe van dat kinderlijk gejubel: Real komt naar onze stad! Dat sprankje hoop om misschien eens gelijk te kunnen spelen, terwijl die waardeverhoudingen totaal uit mekaar getrokken zijn", stelt de Nederlandse analist.

"Dwars in de keel"

Mulder zelf heeft een hart voor Anderlecht. Het doet hem dus wel ergens ook pijn. "Ik moet tegenwoordig ontzettend wennen aan de geweldig spelende nieuwe 'vijand': Club Brugge. Dat zit mij dwars in de keel, en tegelijk geniet ik van hun spel, spelers en trainer. Ook met Ivan Leko was Club al goed, ik zag dat al komen onder Adrie Koster. Met hem speelde Club een half jaar schitterend voetbal."

Poll: Wordt er te euforisch gedaan over de prestaties van Club Brugge in de CL?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024