'Juventus en PSG zetten sensationele ruildeal op poten'

'Juventus en PSG zetten sensationele ruildeal op poten'
Vrijdag 13 december 2019 - 19:00   I   door Redactie

Juventus en Paris Saint-Germain zijn plan om een sensationele ruildeal op poten te zetten. De twee topclubs onderhandelen momenteel over een deal waarbij in totaal vier spelers van werkgever zouden ruilen.

PSG wil zich in januari graag versterken met Paulo Dybala. Hoewel die goed presteert in Turijn, zou trainer Maurizio Sarri toch instemmen met een vertrek van de Argentijn.

Om zijn slag thuis te halen wil PSG ver gaan. Het zou eerst en vooral een transfersom van meer dan 50 miljoen euro willen ophoesten. Daarnaast zou het Thomas Meunier en Leandro Paredes als pasmunt willen gebruiken. De twee zouden dan naar Juventus verhuizen.

Dubbele ruil

Dat is niet alles, want PSG zou van de gelegenheid gebruik willen maken om ook Emre Can nog los te weken bij Juventus. Can past niet in de plannen van Sarri en mag beschikken. Als alles volgens plan verloopt verhuizen Can en Dybala in januari naar PSG en stappen Meunier en Paredes op het vliegtuig richting Turijn. Het zou een sensationele ruildeal zijn, zoveel is zeker.

Poll: Welke club heeft volgens jou de beste ploeg?

TAGS  I  Juventus  I  PSG

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024