Maarten Breckx haalt uit: "Ze hebben echt een grote fout gemaakt"

Maarten Breckx haalt uit:
Donderdag 28 november 2019 - 11:00   I   door Redactie

Maarten Breckx kan het maar niet vatten dat KRC Genk in deze Champions League-campgane zo zwak voor de dag is gekomen. Na een pijnlijke 1-4-nederlaag blijft de Belgische landskampioen achter met 1 op 15.

"Deze kern afleveren voor de Champions League, dat is toch een fout geweest van Genk", aldus Breckx op Q2. "Felice Mazzu zei na zijn ontslag al dat hij niet de enige is die fout heeft gemaakt. Er zijn dus nog mensen die fouten hebben gemaakt", doelde de presentator op het bestuur.

Analist Jan Mulder nam het vervolgens op voor Genk. "Het is niet zo makkelijk om altijd maar weer goede transfers te doen. Ik vind dat Genk een goede transfervisie heeft. Maar simpel is het niet om elke keer opnieuw goede spelers te vinden."

"Stap achteruit"

"Ze hebben een keuze gemaakt om in te zetten op nieuwe jonge jongens, maar die zijn niet klaar om voor de titel te spelen of om mee te doen in de Champions League", pikte Marc Degryse in. "Genk wilde na de titel een stap vooruit zetten, maar het is een stap achteruit geworden."

Poll: Vind jij dat het Genkse bestuur in de fout is gegaan bij het samenstellen van de huidige kern?

TAGS  I  KRC Genk  I  Salzburg  I  voetbal  I  sport

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022