Laszlo Bölöni haalt na nieuw incident zwaar uit naar Jelle Van Damme

Laszlo Bölöni haalt na nieuw incident zwaar uit naar Jelle Van Damme
Woensdag 27 november 2019 - 15:00   I   door Redactie

Jelle Van Damme speelt sinds de zomer niet meer bij Royal Antwerp FC, maar trainer Laszlo Bölöni is de verdediger klaarblijkelijk nog niet vergeten. Woensdag haalde Bölöni zwaar uit naar Van Damme.

Vorig seizoen was er een stevige aanvaring tussen Bölöni en Van Damme. Van Damme noemde zijn trainer via Instagram zelfs een gek. De brokken werden gelijmd, maar een geweldige verstandhouding hadden beide heren nooit met elkaar.

Nu ook Manuel Benson via Instagram zijn onvrede over Bölöni uitte, zag de trainer zijn kans schoon om nog eens uit te halen naar Van Damme. "Instagram? Ik ga je onderbreken. Ik heb geen Instragram, geen Facebook. Ik ben Jelle Van Damme niet hé, die dat allemaal gebruikt", kreeg Het Laatste Nieuws te horen toen er werd gepolst naar de zaak-Benson.

"Dit is een profclub. Dat moet iedereen goed beseffen"

“Benson mag daarop zetten wat hij wil van mij. Hij heeft zelfs gelijk, met zijn statistieken van vorig jaar. Maar ik heb ook gelijk, want we staan vierde. Ik heb de Bond trouwens al gevraagd om met veertien te mogen spelen, maar de federatie heeft dat niet geaccepteerd."

"Weet je, als jij met je vrienden voetbalt, mag je zelfs met 12 tegen 13 spelen. Achteraf drink je samen een pint, het kan allemaal. Maar hier weet je dat je bij een profclub terecht komt. Dat moet iedereen goed beseffen", besloot Bölöni in zijn gekende stijl.

Poll: Vind jij een Bölöni een goede trainer?

TAGS  I  Antwerp  I  Lokeren  I  voetbal

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022