‘Chelsea telt 20 miljoen neer en shopt in Jupiler Pro League’

‘Chelsea telt 20 miljoen neer en shopt in Jupiler Pro League’
Donderdag 21 november 2019 - 09:30   I   door Redactie

KRC Genk staat op het punt om één van zijn belangrijkste spelers kwijt te spelen. Sander Berge (21) begeeft zich nu écht naar de uitgang in de Luminus Arena.

Berge is volgens Gazzetta dello Sport op weg naar Napoli. De Italiaanse topclub gaat heel binnenkort een niet te weigeren bod uitbrengen op de Noor. Er is sprake van een transferbedrag boven de 20 miljoen euro.

In principe zou er snel een deal moeten zijn, want bij Napoli willen ze Berge in januari overnemen. Hij zou er het nakende vertrek van enkele middenvelders moeten opvangen.

Update 21/11 - 9:30‘

De interesse in Sander Berge neemt alleen maar toe. Goal meldt dat het nu ook Chelsea menens is om de smaakmaker van Genk in te lijven. De Londense topclub zou 20 miljoen euro willen neertellen voor Berge en in poleposition liggen om de Noor aan te trekken.

Als alles volgens plan verloopt, verhuist Berge zelfs in januari al naar Chelsea. Chelsea en Genk zouden bijna een deal hebben. Ook Liverpool volgt Berge nog steeds, maar de Champions League-winnaar zou minder concreet zijn.

Poll: Denk jij dat Berge goed genoeg is voor Chelsea?

TAGS  I  Napoli  I  KRC Genk  I  Liverpool  I  Chelsea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024