Romelu Lukaku afgemaakt: "Hij is een grote baby die enkel aan zichzelf denkt"

Romelu Lukaku afgemaakt:
Maandag 18 november 2019 - 17:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku doet het dit seizoen uitstekend bij Internazionale en de Rode Duivels, maar toch is niet iedereen fan van de spits. Steve Walsh, de gewezen scout en technisch directeur van respectievelijk Leicester City en Everton, toont zich erg kritisch voor Lukaku.

"Toen José Mourinho Lukaku van Everton naar Manchester United haalde, weet ik nog dat ik tegen José zei dat hij voorzichtig moest zijn met Lukaku. 'Je weet dat hij een grote baby is', vertelde ik hem. Mourinho antwoordde dat hij wel wist hoe hij Lukaku moest aanpakken. Wel, ik denk dat Mourinho zijn spits niet echt onder controle had", vertelt Walsh in The Athletic.

"Ik zou Lukaku en Pogba niet naar Manchester United gehaald hebben"

"In het geval van Lukaku is het altijd zaak om hem op mentaal vlak zo goed mogelijk te verzorgen. Bij Paul Pogba is dat net hetzelfde. Ze zijn niet het type spelers waar ik warm voor loop. Ze denken enkel aan zichzelf. Meer dan aan het team en het collectief. Ik zou hen niet naar Manchester United gehaald hebben", benadrukt Walsh.

"Het is niet omdat het goede spelers zijn, dat ze je team gaan laten draaien. Dat is een verkeerde opvatting. Maar oké, Manchester United heeft de voorbije jaren wel meer van dat soort transfers gedaan. Ook Aaron Wan-Bissaka is zo iemand", besluit de ervaren scout.

Poll: Vind jij Lukaku een topspits?

TAGS  I  Manchester United  I  Internazionale  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022