'Mertens verlaat Italië en schokt iedereen met onverwachte supertransfer'

'Mertens verlaat Italië en schokt iedereen met onverwachte supertransfer'
Woensdag 13 november 2019 - 09:30   I   door Redactie

Dries Mertens zit momenteel in zijn laatste contractjaar bij Napoli. Mertens gaf eerder al aan dat hij graag wil verlengen bij zijn huidige werkgever, maar het is nog maar de vraag of beide partijen effectief langer met elkaar door zullen gaan.

Italiaanse bronnen maken immers gewag van een sensationele toptransfer voor Mertens. De 32-jarige Rode Duivel zou in de herfst van zijn carrière zowaar nog naar Internazionale kunnen verhuizen.

Onder trainer Antonio Conte en met Romelu Lukaku leeft Inter dit seizoen volledig op. Het staat tweede in de Serie A en lijkt met Juventus te gaan strijden om het kampioenschap.

(Lees verder onder de foto)

Conte dringt aan bij bestuur

Inter beschikt met Lukaku en diens spitsbroeder Lautaro Martinez over een sterk aanvalsduo, maar Conte wil er nog een aanvaller bij. Hij zou aan het bestuur van Inter gevraagd hebben om Mertens op te pikken bij Napoli.

Conte ziet in Mertens een polyvalente aanvaller die Inter veel diensten kan bewijzen. Of Mertens zelf wat voelt voor een overstap naar een rechtstreekse concurrent, moet nog blijken.

Update 13/11 - 9:30

Er zijn alweer nieuwe ontwikkelingen in het dossier van Dries Mertens. Volgens de nieuwste geruchten gaat de Rode Duivel de Serie A verlaten. Mertens zou voor een onverwachte supertransfer naar de Premier League staan.

Zowel Arsenal als Tottenham trekt flink aan de mouw van Mertens, die na afloop van dit seizoen einde contract is bij Napoli. De twee clubs zouden Mertens, die omwille van recente spelersprotesten persona non grata is bij het Napoli-bestuur en weg zou mogen, in januari al willen aantrekken. Volgens Il Mattino ligt de toekomst van Mertens met zekerheid in de Premier League.

Poll: Zou jij Mertens graag in de Premier League zien spelen?

TAGS  I  Internazionale  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Arsenal  I  Tottenham

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024