Alexis Saelemaekers is het beu en haalt zwaar uit bij Anderlecht

Alexis Saelemaekers is het beu en haalt zwaar uit bij Anderlecht
Vrijdag 08 november 2019 - 10:00   I   door Redactie

Alexis Saelemaekers (20) kende een moeilijk begin van het seizoen, maar staat ondertussen opnieuw. Onder Frank Vercauteren is Saelemaekers een vaste waarde. Toch kreeg de jongeling de jongste weken flink wat kritiek, vooral omwille van zijn houding op het veld.

Saelemaekers is op het veld licht ontvlambaar en sommigen noemen hem arrogant en vinden hem een etter. In en tegen Eupen liet Saelemaekers zich van zijn slechtste kant zien door gretig door te rollen bij overtredingen en veel te mekkeren. Al had hij daar wel een reden voor...

Zo geeft Saelemaekers nu aan dat hij in Eupen keihard werd geprovoceerd door zijn tegenstanders. "Ik werd negentig minuten lang uitgescholden. Mocht dat nu vijf minuten geduurd hebben... Neen, het gebeurde continu."

"Ze beledigden zelfs mijn familie"

"Die mannen beledigden zelfs mijn familie en vertelden dan nog dat ik hen uitdaagde. Dat vond ik straf... Waar was de fair play? In die omstandigheden is het enigszins normaal dat ik reageer. Ik zal in elk geval nooit zo met mijn tegenstanders omgaan, want ik kreeg een goeie opvoeding", besluit Saelemaekers.

Poll: Vind jij dat Saelemaekers te hard wordt aangepakt?

TAGS  I  Eupen  I  Anderlecht  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024