Het gaat helemaal niet goed met Adnan Januzaj

Het gaat helemaal niet goed met Adnan Januzaj
Maandag 28 oktober 2019 - 22:00   I   door Redactie

Hij schoot ooit als een komeet naar omhoog bij Manchester United en leek voorbestemd om járen aan de absolute top te spelen. Toch verliep het uiteindelijk helemaal anders voor Adnan Januzaj. Op zijn 24ste zit Januzaj opnieuw op een zijspoor.

Real Sociedad doet het momenteel uitstekend in de Spaanse competitie. Het prijkt op de derde plaats, maar van Januzaj is momenteel geen sprake. "Adnan Januzaj dreigt in de vergetelheid te belanden", schrijft Sporza. "De Rode Duivel leek aan het begin van dit seizoen helemaal zijn plaats veroverd te hebben bij Sociedad. Al het blessureleed moest in de vergeetput gevoetbald worden, 2019 zou (opnieuw) het jaar van de verrijzenis worden."

"Maar Januzaj moest dit weekend - Sociedad won met 0-1 bij Celta - al voor de derde match op een rij de volle 90 minuten de bank warm houden. Slechts 1 assist staat er dit seizoen op zijn teller, Zijn pass, die de 0-1 van Oyarzabal inluidde tegen Sevilla, was er wel eentje om in te lijsten. Het was echter tegen Sevilla, op speeldag 7, dat Januzaj zijn laatste speelminuten tot nu toe kreeg."

Poll: Denk jij dat Januzaj nog de absolute top zal bereiken?

TAGS  I  Manchester United  I  Rode Duivels  I  Real Sociedad  I  Anderlecht  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024